Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinderbana - en drömraga

 

Hinderbana för en skolklass

vädret var så fint och solklart

banan sponsrad utav ICA

närbutiken bjöd på fika

första hindret var en grotta

man fick inte ha så bråttom

för det krävdes samarbete

en där uppe en där nere

för att krossa mellanväggen

komma vidare på vägen

 

Sen fick jag en tid på banken

ciggbiljetter och vad fanken

ärva lite vinterkläder

gamla stövlar utav läder

men jag började att lipa

där jag satt ibland de rika

bland kollegorna från Stockholm

fanns det dom som hade gott om

banken full av labyrinter

indianen full av finter

ville rädda killens fruga

med en panflöjt byggd av sugrör

mina rör var dock en röra

så jag hann visst aldrig börja

 

Sällskapet drog ut på beachen

följde med en liten bit sen

somnade jag visst vid kiosken

kände mig som värsta torsken

resten grävde ner på stranden

bredkanalerna i sanden

sedan var det dags för hemfärd

jag gick först för jag var skolvärd

med den lille tjocke gossen

mamman tappade vi bort sen

det var ganska sega jäntor

vi fick vända om och vänta

pojken knep mig hårt i handen

av gelébjörnar det rann en

ständig ström till lilla munnen

och blev tuggad och försvunnen

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-19 08:42



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Fett nice !!och björnarna av gelé
bra att du skriver de "rika"
för det är skillnad
att kunna välja pälsar..
2015-09-23

  objekt3
dis is a modern classic :)

2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X