Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 63 THE MESSAGE Bild Google


Ligger jag sömnlös i natten.


Ligger jag sömnlös i natten

går mina tacksamma tankar till dig.

Tack vare ditt ständiga stöd

kan jag springa och leka fritt.

Dig håller jag fast vid för glatta livet,

och du låter mig inte rubbas.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-19 09:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara frälsning å stöd!
2015-09-19

    ej medlem längre
En trygg hand att hålla.
2015-09-19

  ResenärGenomLivet
Underbar trygghet...
2015-09-19

  Eva Helene VIP
Fint och tryggt! Vacker bild!
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP