Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 16 THE MESSAGE Bild Google


Dag och natt lever jag med Gud.


De goda råd som GUD ger när jag är vaken

bekräftar mitt hjärta i sömnen.

Dag och natt lever jag med GUD:

där har jag det bra; där stannar jag.


Nu har du skickat mig ut på livets väg,

som speglar ditt strålande leende.

Ända sedan du tog mig vid handen

är jag på rätt väg.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-19 12:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Tryggt och gott...
2015-09-22

  louisegirl
Vacker tro <3
2015-09-19

  i af apa
vackert! & stark i tro!
2015-09-19

  Ollle
Det är lättare att passera ett nålsöga än gå på den vägen som leder rätt
2015-09-19

    ej medlem längre
Tänk jag tror på det nya förbundet!
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP