Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Intet nytt under solen\"

det finns en strofe som kallar sig så

och det är verkligen sant

alla känslor, alla hämningar, all frigörelse, all rörelse
och mycket mer har alltid funnits och kommer ALLTID finnas

så länge det finns

människor

på vår jord



-----------------------------------------------------------------------------------------


lösningen på mina problem kan jag inte kopiera från någon annan utan det är något jag själv måste komma underfund med, jag kan få råd av mina vänner omkring mig men steget och det som ska göras måste jag göra själv

i det står jag ensam





Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-04-22 11:04



Bookmark and Share


  DanSan
.


I tankens boning finns det . . .

som kan förlösa och ge hopp

om att nässta dag finns det

något nytt under SOLEN . . .




.
2006-04-22

  Yvonne Vigstrand
Du har mitt stöd kära vän....ta små steg i taget....omge dig med saker du mår bra av.....

Mycket fint skrivet!
Varma kramar från Yvonne
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma