Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske det...

- Vad heter din läkare Per?
- Ja du, jag undrar över det där...
På diagnosen min
det namnet tyd och finn...
-E´ la´ latin, svårläst det är här...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-19 15:12



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
klurig som vanligt, tyckte om
2015-09-21

  Monika A Mirsch VIP
jag ler - tror jag känner igen - men man vet ju aldrig - fin text!
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt