Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 18 THE MESSAGE Bild Google


Gud pusslade ihop mitt liv.


Men mig fångade han upp - sträckte sig hela vägen

från himlen till havet; han lyfte upp mig

ur hatets hav, fiendens kaos,

tomheten jag drunknade i.

De slog mig när jag redan låg ner,

men Gud övergav mig inte.

Han ställde mig på ett öppet fält;

där stod jag räddad - och förundrad

över hans kärlek!


Gud pusslade ihop mitt liv

när jag gav honom bitarna.

När jag tog mig samman

gav han mig en ny chans.

Nu tänker jag på Guds vägar;

jag tar inte Gud för given.

Varenda dag tänker jag på hur han jobbar;

jag vill inte missa en enda chans.

Jag känner mig hel igen,

och nu aktar jag mig.

Gud skrev om texten till mitt liv

när jag slog upp hjärtats bok för honom.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-09-19 17:07



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbar text/kram
2015-09-23

    Dan Myrbeck
Bra skaldat!
2015-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart skönt att veta att Gud kan skriva om texten...fantastiskt...
2015-09-22

    ej medlem längre
Gott att öppna sina sinnen.
2015-09-21

  Bo Himmelsbåge
Vad underbart att Du har fått uppleva Guds helande kraft o hand...!
Att han alltid ger oss en ny chans att låta honom pussla ihop våra Liv... igen!
2015-09-20

    ej medlem längre
Tack för att jag fick läsa dina ord.
2015-09-20

  mare VIP
Underbart
sista två raderna
så fantastiskt!
2015-09-20

    ej medlem längre
Fin text om hjälp i svårigheter
2015-09-20

  Vici
Fina ord Bibbi med innehåll och substans om en Gud som har omsorg och vet att ta hand om dem som tillhör honom.

Och som vill att
alla människor skall bli frälsta och komma till kunskap om sanningen.
(1 Tim 2:4)

"Vänd er till mig, så blir ni frälsta, I jordens alla ändar; ty jag är Gud och eljest ingen"

(Jesaja 45)

Kram
Vici
2015-09-20

  walborg
Underbart att leva i tilliten till Gud
2015-09-19

  Eva Helene VIP
Inspirerande fint!
2015-09-19

  louisegirl
Härligt <3
Fint skrivet!
2015-09-19

    ej medlem längre
Va fint, ja många är vi som fört den kampen och överlevt å kan vittna! Pris ske lov å helade fortsätter vi att kämpa å försöker vara ödmjuka i livets strid!
Vi gör uppror mot förstelnaden å nyfikenheten, å bär bördan till frid, helig frid! Det är tungt ibland men vi lever ju!
2015-09-19

    ej medlem längre
Det är helt fantastiskt!
Jag är så lycklig över dig!!
2015-09-19

  Lars Hedlin
Stark i beröring
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP