Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Il Bacio


Jävla Dårar

Vill ni skapa
Eller bara få syn
En pensel
Andvänder man




Fri vers av Federico Romano
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-19 18:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA det är ju inte redskapen som är det väsentliga utan vad som kreeras från själ och hjärta
2015-09-20

  SatansSon VIP
Det använde jag i ungdomen. Väldigt praktiskt. Slipper tvätta penslar. Men det behövs känsla för palettknivs-måleri.
2015-09-20

    Svarte Petter
jag är för dum för att veta. för dum för att vilja vara. för dum?
2015-09-20

  Federico Romano
Snubben andvände palett kniv..
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano