Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munsbit


Bara lite till
ber han

bara lite till...

och hon låter honom få
som han vill

den här gången
och nästa

och gången efter
det

och så oräkneliga gånger
som till slut

får henne

att falla

blint utan skyddsnät
utan ett ljud...

bara falla

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-20 02:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Livets kraft i ett andetag.....
2015-09-20

    ej medlem längre
Och hösten viskade
ömt..
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP