Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mannen är ond,


Kvinnan är Ond

Kvinnan använder förtal
Hon manipulerar sin nästa
För jämlikhetens namn
Bör vi se att det finns två onskor
Mannens och kvinnans
Kvinnan tar chansen och fäller en flykning
Mannen ger en rak höger
Människan är ond..




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-20 07:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det onda och det goda lever sida vid sida i denna vår värld...vi får hoppas att det goda smittar av sig...
2015-09-22

  Lars Hedlin
Bor en liten Djävul i oss alla......
2015-09-20

  Bo Himmelsbåge
ALLA människor är INTE
enbart onda...

Tackom o Lovom...!

Oftast är Vi randiga...! :)
2015-09-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tvetungade kön med knivar i ryggen och giftampuller
2015-09-20

  Anders Nordlander VIP
alla kvinnor är inte likadana
alla män är inte likadana

2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano