Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiggare som ofta är Romer eller som vi säger..


Zigenare

Vi Svenskar är roliga
Vi blir utnyttjade som statare
I flera hundra år
När vi har chansen så klagar vi på tiggarna




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-20 07:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA lätt tyvärr att glömma sin historia.....
2015-09-20

    ej medlem längre
De som är språkintresserade vill gärna veta vilka okvädningsord som finns i min kommentar.
Den som känner Aristoteles definition av det unikt mänskliga, inte J J helt klart, ser samhällskritiken i kommentaren, de som inte känner den får tänka lite längre, inte J J, lika klart.
2015-09-20

    ej medlem längre
Att skriva om människan kräver
ett och annat. Tanken är god, men lockar det till okvädesord typ SOH,
ja, då blir det fel!
2015-09-20

    ej medlem längre
En etnisk grupp som sitter på rumpan dagarna i ända - omänskligt och fel.
2015-09-20

  Anders Nordlander VIP
alla svenskar är inte likadana
alla människor är unika
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano