Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sång.

Jag vet inte vem hon är
men jag vet att hon existerar
någonstans där ute.

Jag har inte letat
eller så
men jag vet
jag har ett hål att fylla
det gapar tomt
i väntan på henne.

Jag har ord utan betydelse,
ord utan sammanhang
en text utan melodi
som bara väntar på att sjungas.

-

Jag har en sång-
en melodi;
kanske har du orden
kanske kan du texten
kanske nynnar du med.

Ja, kanske hör du hur min själ sjunger
på ett språk som bara du förstår,
en sång bara för dig.

Lala nana lalala la
Lala nana lalala la

 

© September 2015




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-20 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP