Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annars, utan dagligt skratt...

De allra största
skådespelarna upplevs
utanför scenen...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-21 09:48



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej Ewa-Britt
Dagens Bästa Sanna Poeter Text*
KRAM
2015-09-21

    Dan Myrbeck
... i såväl tragedi
som komedi.
2015-09-21

    ADI Nehlin
så sant!
2015-09-21

  Lars Hedlin
JA så sant men i och för sig så är hela världen en stor scen! :)
2015-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt