Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personeld

och andra skriver
om bensin
och personeld

som det skulle
hända i andra
länder

men vår familj
ser bara härifrån
namn

i rättegångs
protokollen
med en
utgången
90-tals dom




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 176 gånger
Publicerad 2015-09-21 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre