Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar

 


Lyssnar på Sinatras songbook


när vinet  drygas ut av regnet


ber dig om ursäkta för min livsstil


 


Hans sång väcker minnen


om var jag ville leva mitt liv


Uppväxt på landet i Skåne


längtade jag efter staden


jazzen, filmen och kontakterna




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-21 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP