Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn kan och vet...

Man börjar alltid från botten påg
när man lär sig något nytt kom det ihåg
men far lille
sa då hans kille
i simskolan jag aldrig den metoden såg...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-21 22:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Nä, det gäller att hålla
sig flytande!
2015-09-22

  Irene Åberg
HeJ*Tack!
Grattis*
Här satte du den på Pränt*
Barn är Smarta*Kram
2015-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt