Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömfåglar

och där dansar
mina drömfåglar

drömfåglar dansar
i en annans

vardagar leker
i sömnlöshetens
drömska

drömska tankar
på att sova
oensam

och faktiskt
vilja drömma




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 206 gånger
Publicerad 2015-09-21 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre