Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp!

Härma träden förlora
men kom igen
om inte nu
så till våren
min vän... .. .




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2015-09-22 10:59



Bookmark and Share


  axveronika
ja, bra där
2015-10-26

    ej medlem längre
Har valt din text!
2015-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppat finns där alltid...bra uppmaning...
2015-09-26

  Bo Himmelsbåge
Fin metafor om hopp
o framtidstro...
med träden vill vi leva
under träden
Bo...
2015-09-22

  Lars Hedlin
Gillas!
2015-09-22

  M.Eta
Bra framtidstro!
2015-09-22

    ej medlem längre
Fin uppmaning ...
2015-09-22

    ej medlem längre
Hoppfullt & fint!
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt