Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild på tårta jag gjorde nyligen med kokossocker kokosolja kokoschips och så mandelmjöl bl a :) Jag läser texten via spelaren till höger under bilden på mig . Välkommen!


Jag ville konditor jag vore

Ja om så voro
huru sköna skapelser i form av bakelser
skulle jag då inte baka och skapa
Hälsovänliga, ögontjänliga


Jag tänker kokos
såsom socker
Jag tänker kokos såsom olja
Jag tänker kokos såsom chips till garneringen
på smält mörk choklad
och kakao, äkta vanilj, mandelmjöl och eko-ägg därtill

 

Det blir smarrigt värre
och samtidigt bara nyttigt
Visst är det häftigt!
Ja så ljuvligt smaskigt !

 

Av allehanda frukter
kan man också göra goda saker
med sköna härliga vitaminiga smaker
Det blir så goda lukter
från bak av sådane kaker

 

Det är så mycket jag skulle kunna göra
om konditor jag vore
Sådana smakrika konstverk skulle jag utföra
Låta drömmarna bli så store 

 

 

Eva Akinvall 2015-09-22




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-22 18:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din tårta ser ut att vara delikat.
Fin idé med mindre socker.
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)