Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett annat rättsystem


Grönland

Hårda straff säger en del
På Grönland ses man som en del
Inuiters sätt att se! Är annat.




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-23 10:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra haiku...man blir lite nyfiken på hur det är...
2015-09-25

    Dan Myrbeck
Får erkänna att mina kunskaper om detta är sågottsom noll.
2015-09-23

  Lars Hedlin
Bra ...ja där är alltet värt
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano