Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av en slump såg jag "Bilden är av VEP"


Hembrännaren

Olyckan dras till mig
Snubben vill sälja
En annan köper
För att det är billigt

Mitt inärvda kriminella sinne
Ser pengar
Min moral säger njet

Spriten var god
Kanske blir jag kund

Men får då bruka snappsglas
Ej stop eller halsa

Snubben är gammal, tuggar om
Tjog eller dussin eller bagare

Han är fattig: fiskar gös
Bränner sprit

Frågar du Åkesson
Så är den skyldig klar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-23 16:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark skildring..Livet lär!
2015-09-25

  Federico Romano
Jag vill säga att dikt är dikt ingent annant..
2015-09-24

    Dan Myrbeck
Hembränt kan ju till och med
vara farligt!
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano