Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var för sig, ej ihop...

"The chef " på krogen Vår Stella
fick uppdraget det speciella
namnge da´ns fiskrätt
han tog fruns namn, så lätt...
Kallade den för "Salmon Ella"...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-23 19:21



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hahaha! Bra - ibland håller Vadstena Linköpingsklass... inte illa...!

Klokast blir man av
ansjovis.
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt