Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recept måste följas ju...

Vagabonden sa till sin kamrat...
Jag har recept på hembränt krabat!
Kompis sa, går ej
hem saknas för dej som mej...
Vi bor ju på ett pensionat...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-23 19:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Nyhet:

Pensionatbränt -
det bästa som hänt!
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt