Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

än hinner vi dela några ord

än hinner vi dela några ord
men mitt språk springer iväg över
dig.
är inte van att behöva summera
en brevlång fråga till en twitter inlägg.
tänker på dig och ditt språk, de spårar så lätt
i blodet, med bara 140 tecken.
hjärtat nu är desperat, syrefattigt.
en drunknande del som behöver mer
än bara etthundra fyrtio tecken att leva på.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-23 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström