Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyddad identitet.

vem är hon
som låtsas

hon som låtsas
vara någon annan

hon vaknar varje dag som vanligt
varje dag väljer hon en ny mask
en ny förklädnad

hon gömmer sig
hon spelar en roll
hon borde vinna en  Oscar

hon är så övertygande
ibland tror hon på det själv

hon ler
med munnen
leendet når aldrig ögonen

men vem är hon
bakom masken

bakom sminket
bakom leendet

vem är hon
sekunden innan hon vaknar
sekunden efter hon somnat

vem är hon
om inte vem som helst

 

 

© September 2015

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-23 20:17



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och igenkännande text! Som sagt, vem är vi bakom masken?
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP