Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så enkelt Ljuvlig är kärleken


Idag

Och du luktar så mjukt
Herrdoft från Jean Paul Gaultier
Min näsa fylld
Just vid nacken
Doftar Som
massage för hjärnan
Som lugn i alla muskler
Och vi slog oss ner
På bryggan
Med varsitt metspö
Solen gav sjön silver
Sjön gav oss silvermörtar
stirrade på flötet
Abborren ville inte
Lutade mig lugn
Mot dig
Och värmde
Där satt vi
I evighet
Idag





Bild: egen målning




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-09-23 20:42



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken kanonfin målning till din mysiga och stämningsfulla dikt!
2015-10-04

    ej medlem längre
Bedårande!
2015-10-01

  Linda CH VIP
En underbar text!
2015-09-30

  ULJO
Finstämt skrivet
2015-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert, så kärleksfullt, så gott...
2015-09-26

  Lars Hedlin
Så vackert ...du skriver med känsla och passion!
2015-09-25

    ej medlem längre
En sinnligt intensiv känsla anar jag mellan raderna.
2015-09-24

    ej medlem längre
En evighet ,idag så underbart ..
2015-09-23

  Bo Himmelsbåge
En välskriven tavla o allegori av Kärlekens inre väsen o Tidlöshet...
Du beskriver Nuet... men också Evigheten...
där Ni ständigt kommer att sitta o meta bland valar o fånga mört...
o ändå vara nöjda med detta...
o varandra...
Mycket fint!
2015-09-23

  Magdalena Eriksson VIP
lycka fint skrivet
läckert
min näsa fylld just vid nacken osv ... gött
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP