Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tusen bördor föll från mina skuldror i kväll då jag fick bärhjälp. THE MESSAGE Galaterbrevet 6:2 Bild Google


Bären varandras bördor.


Sträck ut handen

och hjälp dem

som har det svårt.


Dela deras bördor,

så lyder ni Kristus lag.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-09-23 22:28



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Varm Grattis, vännen,
till uppmärksamheten av Din fina o tänkvärda text!
2015-09-28

  mare VIP
Så sant
alldeles
för lite av
den varan!
2015-09-28

    ej medlem längre
Mycket viktig lag - att göra det man kan för de svaga.
2015-09-26

  Bo Himmelsbåge
Så är det!
Vi bör hjälpa varandra så gott det går! Eftersom vi inte är isolerade individer, utan delar av en Kärleksfull helhet, där vi alla behövs!
Tack för att Du påminner!
2015-09-25

  louisegirl
Fin uppmaning, så ska det vara <3
2015-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket viktig uppmaning...så bra...
2015-09-25

    Dan Myrbeck
Vi kan hjälpa i närområdet.

Vi kan hjälpa i hela världen.
2015-09-24

    ej medlem längre
Vilken fin liten text om vårt behov av varandras stöd och hjälp.
2015-09-24

  Eva Helene VIP
Fin påminnelse, tack för ord och bild!
2015-09-24

    ej medlem längre
Javisst skall vi det!
2015-09-24

  Hanna Mari Wallin
instämmer i din medmänskliga värme skriven med själ och hjärta
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP