Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter stängning

Jag vandrar omkring i biblioteket efter stängning.

Överallt finns det tankar som jag rört vid.

Det är huvudet, fängelset och friheten.

Dit jag flyr när inget annat finns kvar.

Dammiga bokhyllor där allt står i ordning.

En ordning som jag valt ut själv.

Jag vandrar omkring och letar efter något.

Alldeles ensam i biblioteket efter stängning.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-24 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M