Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amors pilar - en drömraga

 

Öppnade på dörrens skärm

då kom pilar i en svärm

första pilen tog i hjärtat 

fast jag inte kände smärta

var jag ändå klart förgiftad

och jag började att vifta

med mitt svärd åt alla kanter

rummet fyllt utav mutanter

 

Mammas  byxor var för vida

sökte låna klänningssviden

men den skulle bara hänga

jag fick leta sånt jag slängde

söka i kostymförråden

efter klänningar och trådar

då kom där en sävlig skåning

ja han var visst lite fånig

klagade på våran städning

ville visst ha räfst och rening

och han gav sig inte förrän

jag sa han fick stänga dörren

vänster hand föll av i bitar

det var Amors pilars sviter

 

Gick i dimman och i dugget

ut till havet, där i ruggen

satt den ljuve i en rullstol

fejkat handikapp i kvällssol

för han hade uppfällt fotstöd

när han öppnade en stor öl

trodde jag det var pistolen

ja han var en rå och cool en

skummet stänkte över vassen

håret glänste rött i natten

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-25 08:13



Bookmark and Share


  i af apa
wunderbar! : )
2015-09-30

  TrollTörnTrappan VIP
Oerhört kristallklar!! med symboler som jag tycker mig känna exakt vad de representerar... men som nog är öppna och enkla nog att få helt olika uttolkares dörrar att gå i lås.
2015-09-25

    Lars Gullberg


Den är riktigt charmig, texten.
drömmen är ju helt knasig.
men du är du.


2015-09-25

    ej medlem längre
Bättre än fin!

Välskriven dessutom!
Jag gillar verkligen texten!
Kram ju..
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X