Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett mörker

och det
är ett
mörker

ett mörker
på mina
armar

och att andetag
som är ett sista tag
är aldrig så

lockande




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-25 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre