Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 101 Bild Google


Förtal


Jag vill sjunga om din nåd och rättvisa, Herre.

Jag vill sjunga en lovsång till dig!


Jag vill leva ett felfritt liv,

men jag behöver all din hjälp.


Hjälp mig, inte minst i mitt eget hem,

att vara så som du vill att jag ska vara.


Hjälp mig att säga nej till allt som är lågt och skamligt.


Jag avskyr ohederlighet av alla slag,

och jag vill inte bli inblandad i något som inte behagar dig.


Jag vill inte ha något att göra med människor som har något ont i sinnet.


Jag tänker inte tolerera att någon i hemlighet förtalar sina medmänniskor.


Jag tänker inte tillåta högfärd och stolthet.


Jag ska göra de gudfruktiga i landet till mina hjältar och låta dem bo hos mig.


Bara de som är verkligt goda människor ska få vara i min tjänst.


Men lögnare och bedragare har ingenting i mitt hus att göra.


Och varje morgon kommer jag att kasta ut dessa brottslingar från Guds stad.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-09-25 15:42



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fina uppmaningar!
För med ohederlighet, brottslighet
o förtal av sina medmänniskor,
kommer man inte långt i sin egen inre själsliga utveckling!
Risken är också stor att man själv drabbas av dessa negativa, nedbrytande beteenden, eftersom
man själv sysslar med dem o därmed gokänner dem!

En viktig text,
som påtalar beteenden
som de flesta av oss inte gillar och använder oss av!
2015-09-26

    ej medlem längre
Fina ord om att leva i kärlek!
2015-09-26

  Eva Helene VIP
Ja, förtal är en vedervärdighet att bekämpa! Bra!
2015-09-26

  Chawa VIP
Att vilja vara ljuset och i dess tjänst håller borta mörkret... Fin bön!
2015-09-25

  louisegirl
Tänkvärt och berörande
2015-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
En berörande och viktig bön...
2015-09-25

    ej medlem längre
Ja, detta var ord å inga visor! Så bör vi alla göra!
2015-09-25

    Dan Myrbeck
Tänkvärd ord.
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP