Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;-)


(H)järnsenruy

 

Järnridån var grym

genomtränga hjärnridån

tar ändå priset




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-26 12:00



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hjälp vad jättesvår!! Hu vilken huvudbry man kan få av någons omedgörliga världsbild!?!?
2015-09-27

  Minkki VIP
busbra!
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X