Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste tänka.. Vem vet om det är en moské, foto från Positano..


Rätts Staten har skadat mig

Varje dag dödar jag någon i fantasin
Men bara för det tänder jag inte eld

På något som för en annan är heligt
Fast jag skulle vilja skada någon som skadat mig

Det kallas kontroll, tänka framåt
Kanske religiös insikt fast man inte tror

Inget blir bättre, med våld och hat
Några önskar konflikt, själv tar jag en pasta..




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-26 17:38



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
instämmer i dina ord, livs insikt
medmänsklighet andas genom dina ord

2015-09-29

    Dan Myrbeck
Instämmer - klokt val!
2015-09-28

  Lars Hedlin
Nej blir bara en nedåt spiral av våld som kan vara svår att ta sig ur sen...
2015-09-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
http://www.expressen.se/allt-om-resor/sagolika-slottshotell--bo-som-i-downton-abbey/
Fin inställning tar en pasta, jag med. Har ett hemligt recept att man slicker talriken.

2015-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Nej, inget blir bättre med våld och hat...så rätt så...
2015-09-26

  Federico Romano VIP
Skapar bara mera oförståelse..
2015-09-26

  KYREUS of Sweden
Importante!, si!!!!
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP