Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter och tänker (foto M. Brando)


Islamiska Staten

Snubbarna säljer vapen
IS andvänder dom
Men vem är terrorist
Det är antagligen något som historien kommer att ge oss
Men för mig är det snubbarna som säljer
Ingen annan---




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-27 00:29



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Båda sidor måste självklart bekämpas. Om ett bra alternativ till krig erbjudas.
2015-09-28

  Lars Hedlin
Terroister är båda lägren de som säljer och de som dödar ....
2015-09-28

    ej medlem längre
Visst, det är kapitalisterna som tjänar på krig och vapenförsäljning. Det är de som är orsaken till många krig.
Så sant som skrivet!
2015-09-27

  Federico Romano
Om länder som kallas demokratier säljer raketgevär, automatvapen m.m. är det dessa som ska stoppas, utan vapen inga krig åtminstonde i någon större skala..
2015-09-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja det märklig med att lägga skulden på köpare, och inte försäljare, samma sak med sex.
På min tid barn uppfostrades inte leka med tändstickor för att då kissar man i sängen. (D.v.s. konsekvens av den handlingen)

2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano