Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I den stora fiskens buk befinner vi oss alla, bildlikt talat. Kristus har stigit ned i denna dödens tillvaro för att rädda oss ur synd och död. Inspiration Klagovisorna 3:55-57 Bild Google


Som Jona i fiskens buk.


Men nedifrån djupet,

där jag var,

ropade jag ditt namn,

Herre, och du hörde mig!


Du lyssnade till min vädjan

och hörde min gråt!


Du är nära mig

när jag ropar till dig,

och du har sagt

att jag inte ska vara rädd!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-27 08:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Gott att veta...
2015-10-02

  louisegirl
Berörande <3
2015-09-29

  Lars Hedlin
Berör
2015-09-29

  bittemi VIP
Trösterika ord!
2015-09-27

  Eva Helene VIP
Starkt och berörande!
2015-09-27

    ej medlem längre
Fin tröst i orden...
2015-09-27

    ej medlem längre
Ja, vi prisar å tackar!
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP