Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Observerar att (Foto statare från förr)


Förr i Tiden

Så såg man barn som en rikedom
Torparen behövde starka armar
Svenska företag hade inte blivit världsledande
Utan importerad arbetskraft
Så varför ser vi människor som ett problem idag?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-27 11:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Förr hade vi en fungerande arbetskraftsinvandring.

Det har vi nu också, men vi har också en stor invandring av människor som kräver stora resurser och ofta hamnar långt ifrån arbetsmarknaden. Vi måste hitta en balans i detta, annars går det ut över bl a våra svagaste grupper - invandrarna själva!
2015-09-28

  Lars Hedlin
En bra undran!? Människan har blivit lite av ett objekt och en handelsvara där de mänskliga egenskaperna har blivit något fult!
2015-09-28

  Hanna Mari Wallin
Mycket skickligt framförd fråga !


2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano