Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget jag skäms över att vara....


Kåt!

Sexuell trängtan
Upphetsande längtan

Händer och blickar som smeker
Tungor och läppar som leker

Vill känna din nakna kropp
Rida din erektion till en topp

Känna den underbara lusten
Den suganden musten

Som gör leken så härligt skön
När du med ditt fyller mitt längtande kön




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 1074 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-09-27 17:45



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Inget skämmas över, inte bara män som blir kåta. Underbart när kvinnor blir det och berättar det
2016-02-21

  Lars Hedlin
En underbar längtan som man inte ska skämmas över <3 kram
2015-09-28

  stig wikman
JAG LÄSER
OCH
RODNAR
EN SMULA .

kram å applåd .
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan