Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far

Du fanns hos mig en stund
här på jorden

Du gick vid min sida och
jag lyssnade på orden

När du berättade något
roligt eller en saga

Orden var dina och
inget du sa för att behaga

Du var den jag såg upp till
Du var mitt allt

Jag älskade dig
Och du gav mig tusenfalt

Nu du ej längre hos mig finns kvar
Du lämnade mig alltför tidigt
Min älskade fina far




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 484 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-27 21:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
underbar hyllning till din far! Får mig att längta efter min <3 kram
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan