Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blank Spaces

Born with light,
kryptonite.
Grew with roots,
human suit.
Lived with truth,
bulletproof.
Died with pride,
suicide.




Bunden vers (Rim) av TorsHammare
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2015-09-29 01:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
synd på den styrande ingressen, den stör min läsning
2015-10-07

  Stefanie Nerman
Är vägen kanske enklast om man får välja den själv?
Mycket bra i vilket fall som helst!
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

TorsHammare
TorsHammare