Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyck om någon för den hon inte var


En Förklaring

När dina händer beskriver vad som händer
när jag har sagt mitt och
du har sagt ditt,
då har jag inget försvar -
jag vet inte heller vad det här för svar.

Det är för tryggt att vara förtryckt,
jag är inte förberedd för att vara rädd
jag lovar dig, jag har tagit döden av mig,
jag tog någons sista andetag för att andas,
jag vet,
att jag inte vet vart jag hamnat,
det här är inte mitt hjärta, det här är någon annans.

Det här är inte mitt hjärta -
det här är hans.

Det är i alla våra lagar ingen lagar,
jag ligger i det förvar vårt förr var
jag lovar dig, stoltheten har svalt mig
när jag klättrar upp så kan jag bara
ramla,
lyssna noga,
lyssna nu med detsamma
det här är inte hans hjärta, det här är ett som stannar.

Det här är inte hans hjärta -
det här är mitt.

När jag har gått under för allt vårt hopp om under,
när jag gör det jag kan och
får min chans,
då har jag inget kvar för älskade -
jag vet inte heller om vi var förälskade.




Bunden vers (Rim) av TorsHammare
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-25 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TorsHammare
TorsHammare