Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granar

Jag vill bara säga,
att jag inte har så mycket
att tala om längre,
inte egentligen,
men nog med skitsnack,
ord är överflödiga här,
men tungan får dansa
ändå,
mina läppar darrar
ändå,
därför att ikväll skriker
något, kanske tystnaden
och jag är hellre ensam
än skyldig någon pengar.

Utanför mina ögonlock täcks ljuset
av lyktor som aldrig brunnit
och den där jävla granen
som håller på att ruttna inifrån.

Jag vill bara säga,
att jag inte har så mycket
att glömma bort längre,
har nog aldrig haft det,
men nog med ursäkter,
jag måste fly flykten,
men handen letar ju
ändå,
mina armar kravlar
ändå,
därför att ikväll gråter
någon, kanske din bror
och jag är hellre hatad
än älskad av en våldtäktsman.

Innanför mina ögonlock täcks mörkret
av bilder som aldrig tagits
och den där jävla katten
som dog innan jag tog studenten.




Fri vers (Prosapoesi) av TorsHammare
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-13 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TorsHammare
TorsHammare