Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många ord

Så många lyckorus
Så mycket för ett ilande
Så många steg i hus
Så mycket för en fiende

Så många skakningar
Så mycket solsken nu
Så många tinningar
döljer allt och allas brus

Så många steg, bort mot en knarkarson

Så många fyllebloss
Så mycket för eld och rök
Så många steg för oss
Så mycket för ett nybyggt kök

Så många kärlekskval
Så mycket norrsken nu
Så många varje dag
som frågar mig om varje bur

Så många skrik, bort mot ett tonårsvrål

Så många paradis
Så mycket för tåg och plan
Så många steg på is
Så mycket för vad jag var

Så många soc-bidrag
Så mycket skärmsken nu
Så många i ett slag
flyger bort från varje skur

Så många tårar, bort mot att fara runt

Så många köksknivar
Så mycket för att få leta
Så många steg med darr
Så mycket för att få veta

Så många samvetskval
Så jävla mycket lampsken nu
Så många varje dag
som inte vill att nåt tar slut

Så många steg, bort mot en avgrund




Bunden vers (Rim) av TorsHammare
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-12 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TorsHammare
TorsHammare