Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp, frihet

Inte delad
inte heller helad
Kontroll

Du ville aldrig ha min närhet utan
bara se min säregenhet
Kontroll

Matade dig med uppmärksamhet
såg dig äta dig mätt på lönsamhet
Kontroll

Maskerade hatet med känslor
Medans jag planerade mitt uppror
Kontroll

Spillde blod på vardagsrumsmattans blåa mönster
bara för att se att du redan var mitt monster
Kontroll

Trodde kastade mig ut i trapphusets mörka innanmäte
Men bara för att inse att slutet blev trafikens läte
Frihet




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-29 12:27



Bookmark and Share


  cilax VIP
fina stråk här
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)