Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sin sömn måste man ha...

En fattig man uti Marseille
ser på natten en stor tjuv hos sig
frågar vad han vill...
Pengar hitta ta till!
Bra, hittar du nå´t bara väck mig...




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-29 21:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Han stal showen...
2015-09-30

  Lars Hedlin
he he :)
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt