Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan sängdags efter en händelserik dag. Bild Google


I love to fly.


"Herre låt ingenting

binda de vingar

vilka du en gång

har givit åt mig


Giv att jag fri

över jorden

mig svingar


lever och sjunger

allenast för dig!"

skaldade Lina Sandell


Den blev levande för mig

vid ett mycket viktigt

vägskäl i mitt liv...


Den gången "flög" jag

på en cykel flera mil

med min älskade pappa


i det småländska Tjust

för att kunna förgäta

det då bakomliggande


Vårt mål den dagen

var en viss kyrka

där Gud stadfäste

mitt beslut att

byta inriktning

i livet...


Nu står jag

inför ett

annat

flyg


att medfölja

anhöriga

till USA


Bara Gud vet

vad denna resa

kommer att innebära

men förväntningarna

är mycket mycket stora...


Sista flygresan blir

att möta Jesus i skyn

"Jag är på väg!

Jag kommer snart!

Ja! Kom Herre Jesus!"


Uppenbarelseboken 22




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-09-29 23:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd!
2015-10-03

  Bo Himmelsbåge
Varmt lycka till, till alla flygturer;
både de jordiska o himmelska!

Fin koppling mellan cykelturen då,
flygturen nu o Himmelsfärden sedan!

Vacker, tänkvärd o hoppfull dikt!
2015-10-02

  ResenärGenomLivet
Härlig, upplyftande text...
2015-10-02

    Dan Myrbeck
Ibland behöver vi flyga.

Ibland räcker vår inre resa.
2015-09-30

    ej medlem längre
Jaså, du skall flyga till Amerika, då får jag önska dig lycka till. Men du hör väl av dig om det är möjligt! Var välsignad!
2015-09-30

    ej medlem längre
Önskar dig all lycka till!
2015-09-30

    ej medlem längre
Bon voyage!
2015-09-30

  Eva Helene VIP
Vilka fina återblickar till den där speciella dagen med din älskade pappa!
Och en lyckosam resa till USA önskar jag dig av hela mitt hjärta!
2015-09-30

  louisegirl
Stort lycka till, på din långa resa <3
2015-09-30

    ej medlem längre
Lycka till med resan!
2015-09-30

  walborg
Fint att Du har sällskap när Du reser så långt
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP