Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfullt

När det är mörkt ingen ser
Om jag gråter eller ler

När ljuset så försvinner
Syns inte tårarna som rinner

Men jag orkar inte gråta mer
Så jag kliver ut i ljuset och jag ler




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-29 23:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varma omfamnade kramar till dig vännen <3
2015-09-30

  Katinka VIP
Mycket fint.
2015-09-30

  DominiQueen
Fint och hoppfullt.
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan