Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...eller århundradets


Dagens gåta

 

Du är allt en ständig gåta

älska, glömma och förlåta

kan jag väl, men alltid gråta

till vad nytta ska det båta?




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-30 12:00



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Universum har kanske en inbyggd gråt?
(När jag var liten trodde jag det hette: "älska, glömma å (=att) förlåta"!)
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X