Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plan för planen...

Han är just där flygplanen står...
Ett meddelande honom då når...
Flygplan har fått stopp
för en propp har visst gått...
Då tas väl reservplan till och går...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-30 14:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Han får b
om Plan b.
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt