Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansliv en giv...

Dansa med mig
tills solen rinner ut
och när den tagit slut
fortsätter vi som förut...

Då börjar vi om
håller om...

Med Din kropp
emot min
that´s not a sin
inte ens din kin´
emot min...

Så i dansen håller vi tätt
jag följer Dig
och berör den mig
då döljer armen Din
tåren min...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-30 21:07



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*Ewa*Britt*PERFEKT*TACK*
Berörande*Kärleks*Poesi*
På*Optimal*Position*Kram
2015-10-03

  Lars Hedlin
En bra text!
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt