Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egenbild


Morgonens ljus bjöd in oktober

Ibland känns som jag springer
för livet
och ändå står
stilla helt
kommer ingen vart
vart är jag
inget flöde
Färgerna skriker starka
på paletten
Väl på duken är de grå
Jag är stum
Önskar jag vore en sparv
Fri från krav
Morgonens ljus bjöd in Oktober
sträcker på ryggen
kliver med stela armar (!)
ut från min atelje´
och blir attackerad
av hösten










Fri vers av Sommarina
Läst 434 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-10-01 12:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner igen dubbelheten...man springer och står stilla samtidigt. Färgerna är starka men ändå så grå. Bra beskrivet tillstånd. Jaa och hösten kan sannerligen attackera...fast nu är det mer vintern som kommer i attacker med snö och kyla. Gör inget...jag gillar vintern.
2016-01-13

  axveronika
vilken spänning mellan dig, färgerna och naturen
2015-10-05

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fin!
2015-10-05

  Magdalena Eriksson VIP
Gillar känns i kroppen läste den tidigare
man behöver tid ibland
för visst är du morgonens ljus?
2015-10-04

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text!
2015-10-04

  KattenKin VIP
Vilken fin text, gillar både ton och tanke!
2015-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det känns verkligen som om man blir attackerad av hösten när man kommer ut...fin text till en härlig bild...
2015-10-02

  Bo Himmelsbåge
Härligt flammande höstbild;
vacker o full av kraft!

Jaa... ibland känns det
som att gå i stå
man har inte kraften
men det får gå ändå...
men så plötsligt
rinner inspirationen till
o man kan skapa det man
önskar vill...

Fin dikt, trots lite vemod...
2015-10-02

  Linda CH VIP
Gillar rubriken och i den sista versen där du får med kraften i upplevelsen!
2015-10-01

    ej medlem längre
Hösten med dina ord och till en sagolikt vacker bild får mig att älska hösten ännu mer.
2015-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Bra.
2015-10-01

    ej medlem längre
Vilket underbara slutrader
Fint ...
2015-10-01

  louisegirl
Ja hösten har nu gjort sin entre`
Fint!
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina