Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som hindrar dig är du

Att vara på topp är utopi
därför bränner du ut din energi
Att låtsas vara någon annan än den du är
ger inte svar på varför du är här
Du har samma rätt som vem som helst
att ta plats och finnas till
Och bli den du vill

Den som hindrar dig är du
det får du förstå nu
Sluta att se dig själv som ett offer
som inte kan förändra
Livet är magiskt vad som helst kan hända

Börja varje dag med att tacka för det du har
Se livet med glädje för just du är underbar
Det gör mig ont att se en så fin person
förstöra sitt liv med självförakt
Bry dig inte så mycket om vad andra har sagt

Älska dig själv mer
var inte lat
Det kanske låter som tjat
men att tänka sig bra är
något du själv måste göra
annars kommer du ditt egna
liv förstöra

Du är född och älskad av universums kraft
den som förde dig hit
vill väl inte att du behandlar dig själv som skit
Nej du är kärlek ett evigt ljus
som borde lysa i ditt egna hus

Så många du kan hjälpa om du själv blir hel
vi hör alla ihop
även du är en del
En del av allt det stora
bli medveten du har inget att förlora






Fri vers av Spirit
Läst 791 gånger
Publicerad 2006-04-22 23:09



Bookmark and Share


  SoLiA
Jag tycker den här dikten är underbar! TACK!!
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit